Blommor till graven

Vackra blomsterarrangemang till kyrkogården

Från 399:-

Att dekorera graven med blommor är en fin hälsning till den som gått bort. Det gör gravplatsen både vacker och stämningsfull. När du vill lämna blommor till graven kan vi på iFrid hjälpa dig. Vi levererar blommorna direkt till gravplatsen, oavsett tidpunkt på året. 

För att boka blommor till graven kan du använda vår sökfunktion ovan. 

Kontakta oss så berättar vi mer! 

Blombukett - Minns dig

En bukett med prärieklocka och aspidistrablad som skapas av utbildade florister. Ett fint sätt att hålla minnet vid liv.

Rosbukett - Älskar dig

Rosen är världens mest älskade blomma. Floristen väljer ut bukettens rosor med omsorg. Rosor symboliserar vänskap eller kärlek. Tre rosor brukar ses som en förhoppning om att få träffas igen.

Blomsterbukett - Du saknas

Vår mest populära produkt! Vackra vita snittblommor med grön omslutning som värdigt placeras ut vid gravplatsen. En bukett som symboliserar saknaden.

Höst- & Vinterkrans - Omtanke

Designad krans på cypresstomme knuten på en halmstomme. Floristen knyter en röd rosett av organzaband runt kransen.

Gravdekoration - Rosa Himmel

Rosa, lila och vita snittblommor med grönt som sträcker sig upp mot himlen. Vattenbehållaren bidrar till lång livslängd. Vi garanterar färska och hållbara blommor till vilorummet. Varje leverans är unik och skapas av den lokala floristen.

Blomkrans - Himmel 

En fantatiskt vacker rundbunden gravkrans med lila snittblommor av högsta kvalité, därtill gröna detaljer som omsluter kransen. Vid köp av denna produkt går det givetvis bra att lämna specifika önskemål om exempelvis utformningen och färg.

Vi levererar blommor året runt

Vi på iFrid levererar blommor till Sveriges alla gravplatser året runt. Inom 48 timmar kan vi placerat ut det blomsterarrangemang ni önskar, vid just den gravsten ni önskar uppmärksamma. Kort därefter levererar vi ett fotografi till dig som du kan dela med nära och kära. Du har också möjlighet att få ett gravljus tänt på graven i samband med leverans.

iFrid i samarbete med över 600 lokala florister  

Blommograv är en unik tjänst som erbjuder en unik produkt. För iFrid är det enkelt att ordna med blombud över hela Sverige eftersom vi har ett stort nätverk med skickliga florister. Vi jobbar med professionella florister som lägger sitt hjärta och själ i varje enskild bukett.

Vackra buketter och kransar

Graven är en plats som finns med oss föralltid. Blommorna blir extra betydelsefulla och förgyller besökstillfället av den vi saknar. Vi låter dig välja mellan olika arrangemang med vackra blommor. Oavsett vilken variant du väljer, bidrar alla till en fin plats att gå till för att minnas den du saknar.

Så väljer du blommor till graven

Att välja blommor till graven kan ibland kännas svårt. Då kan det underlätta att välja ett färdigt arrangemang, skapad med omtanke. Vilken bukett som lämpar sig bäst beror på hur gravplatsen ser ut. Till en större grav kan höga växter göra sig fina, medan det till en mindre grav är fint att lämna en bukett med snittblommor.

Till sommaren kan det vara fint att välja blommor med lite färg. Kanske ett arrangemang med gula blommor som symboliserar harmoni och glädje? På vintern kan det istället vara passande med en vinterkrans som också tål ett kyligare väder bättre och skapar stämning till graven.

kända gravar