Gravdekorationer  

iFrid levererar gravdekorationer i hela Sverige direkt till graven!

KLICKA I SÖKRUTAN OVAN FÖR ATT SÖKA EFTER GRAV

Gravdekorationer

Med vackra gravdekorationer kan vi hålla minnet av den vi saknar till liv. Att dekorera graven kan kännas både fint och trösterikt. Vi hjälper er att underhålla gravplatsen så att stunderna tillsammans blir fina och stämningsfulla.

Vi levererar gravdekorationer direkt till gravplatsen

Många av oss lever i en hektiskt vardag och ibland kan det vara svårt att få tiden att räcka till. Då finns vi här för dig. Vi hjälper dig att underhålla gravplatsen, oavsett tidpunkt på året. Med gravprydnader som snittblommor eller mer permanenta arrangemang i krukor kan du förgylla minnesstunden och hedra den som du saknar.

Genom vår tjänst Blommor till graven kan vi leverera vackra snittblommor direkt till gravplatsen. Det gör vi genom ett samarbete med lokala florister som skapar vackra buketter i olika prisklasser. Efter att du bokat blommograv levererar vi buketten inom 48 timmar till gravplatsen du önskar.

För dig som vill ha en mer permanent dekoration erbjuder vi gravskötsel. Du kan välja mellan tre olika gravkrukor med miljövänliga växter som tål väder och vind året om. Med en gravkruka bidrar du till en välvårdad gravplats som är vackert utsmyckad varje gång du besöker graven. Tjänsten fungerar som ett avtal över tid, där vi regelbundet underhåller arrangemanget och gravplatsen.

Gravskötsel, skötsel av grav