Gravskötsel & skötsel av plats

Ett unikt, hållbart och bekymmerslöst gravskötselavtal

Från 1295:-/år

För att boka gravskötsel använder ni vår sökfunktion ovan.

Kontakta oss så berättar vi mer! 

LITEN GRAVKRUKA

Höjd: 12 cm
Diameter: 30 cm
Antal liter jord: Ca 8 liter

MELLAN GRAVKRUKA

Höjd: 15 cm
Diameter: 36 cm
Antal liter jord: Ca 14 liter

 

STOR GRAVKRUKA

Höjd: 18 cm
Diameter: 44 cm
Antal liter jord: Ca 27 liter

Unikt koncept i tre storlekar 

iFrid tror att krukor kommit till kyrkogården för att stanna. Det är ett koncept som bidrar till vackra och välvårdade gravplatser. Dessutom är fleråriga växter miljövänliga och kräver minimalt med vatten för att hålla sig vackra året om.

Vi har tillsammans med Plantagen valt en klassisk, elegant och tidlös gravkruka som aldrig går ur tiden. En lättplacerad kruka av keramik med glaserad finish. Fleråriga växter i denna kruka skapar ett stilrent uttryck som håller många år med rätt skötsel. Krukan är såklart avsedd för utomhusbruk, den är frosttålig och har dräneringshål i botten vilket gör att krukan lämpar sig året runt.

Tre avtalslängder - Din frihet 

Du väljer själv din avtalstid. Priset blir lägre ju fler år du ger oss förtroende att ta hand om gravvården. Vi erbjuder 3år - 5år - 7år avtalslängd.  Om du vill förlänga ditt avtal under pågående period är du välkommen att kontakta oss via chattbubblan till höger. 

Gravskötsel, skötsel av grav

Vilket tillbehör vill du ha? 

När du tecknar ett gravskötselavtal kan du komplettera med vackra produkter för att dekorera graven. Välj gravlykta, gravljus, hjärta eller varför inte en fin dekorationsfågel? Valet är ditt!

Skötsel på vår och höst 

Vi besöker gravplatsen både på våren och hösten. Ni får alltid återkoppling efter utfört arbete. Vi ser till att det är näringsrik jord i krukan och att platsen är fri från ogräs.

Gravskötsel och omvårdnad

Att förlora någon som stått oss nära är alltid tungt och som anhörig vill vi vårda minnet av den vi förlorat på finaste sätt. Det är bara inte alltid lätt att hinna med. Alla sorters gravstenar och gravyr kräver varierande underhåll. Likaväl behöver olika sorters blommor varierande vattning. Det kan vara krävande med gravskötsel och det är inte alltid som orken finns med oss. Det är vid de tillfällena som vi finns här för er. Vi hjälper er med bland annat omvårdnad och gravskötsel, så att gravstenen alltid är vårdande skötsam och fin när du besöker den du saknar.

Vi hjälper er med gravskötsel

Regelbundet underhåll av gravplatsen är ett fint sätt att hedra den som gått bort. När tiden inte räcker till kan vi hjälpa er med gravskötsel. För att underlätta för er tecknar vi ett avtal där ni ger oss förtroendet att skapa en vacker gravplats, dit ni kan komma för att minnas den ni saknar. Vi ser till att graven får ett fint arrangemang som underhålls kontinuerligt och genom vårt gravskötselavtal kan vi även hjälpa er med andra gravdekorationer, såsom gravlyktor och ljus.

kända gravar