Vi startade iFrid utifrån en enkel idé

 

Håll minnet levande

Vi startade iFrid utifrån en enkel idé

iFrid grundades av Glenn och Johan. Den ursprungliga idén var att erbjuda stentvätt på kyrkogårdar, en idé som utvecklades till att bli Sveriges första rikstäckande företag inom gravskötsel.

Idag finns vi i hela Sverige och har nära samarbete med några av Sveriges största företag. Vi vill tillsammans med våra samarbetspartners bli Nordens bästa tjänst för gravskötsel och omsorg. Vägen dit är att göra kyrkogårdarna lite finare, både genom att leverera de finaste produkterna och bidra till samhällsnytta.

Vi är först och förhoppningsvis bäst
Vi är först i Sverige med att erbjuda snittblommor till graven via tjänsten Blommograv. Vi är också först i Sverige med att samla alla gravplatser i en databas, vilket underlättar för kunden.

Som första aktör erbjuder vi också ett krukkoncept tillsammans med den rikstäckande butikskedjan Plantagen. Vi är också unika genom att erbjuda stentvätt till ett fast pris i hela landet. Sist men inte minst är vi ett företag med en etisk kompass som genom samarbetet med Samhall bidrar till att skapa jobbtillfällen för personer som stått utanför arbetsmarknaden.

Kvalitet och miljö i fokus
Våra leverantörer av gravskötsel och stentvätt är kvalitetscertifierade enligt den internationella standarden ISO 9001. Miljöarbetet är också certifierat enligt ISO 14001. Genom dessa certifieringar säkerställer iFrid att kunden, uppdraget och miljön är i fokus, oavsett var i landet tjänsten utförs. Vi klimatkompenserar eventuella utsläpp genom att plantera ett träd för varje köpt tjänst.

Glenn & Johan